torstai 25. lokakuuta 2012

Napakymppi 2012 -kilpailu !Kahden bloggaajan ja ystävysten Anskun ja Mintun yhteistyössä järjestämä kuva-arvauskilpailu nimeltään Napakymppi 2012 sai ideansa, kun vuosien ajan vierekkäin kilpailupaikalla seisoneet kuvaajat päättivät järjestää molempien blogien yhteisille lukijoille jotain "vähän erilaista" kilpailua. Koska kameroiden sulkimet laulavat samaan aikaan syntyi idea kuva-arvauskilpailusta.

Kilpailun ideana on tunnistaa kumpi kuva on kumman kuvaajan ottama. Tehtävä on haasteellinen, mutta jokainen kilpailuun osallistuva saa vapaasti etsiä tietoa molempien blogeista (Anskun blogi & Mintun blogi) tai kuvagallerioista (Anskun kuvagalleria & Mintun kuvagalleria). Se joka saa eniten oikein arvattua voittaa palkinnon itselleen! Mikäli saman verran arvanneita löytyy useita lopullinen voittaja arvotaan pisteidenlaskun jälkeen. Kilpailun järjestäjät eivät saa auttaa kilpailijoita eikä tuloksia kerrota ennenkuin kilpailuaika on ohi.

Säännöt:
- Kilpailuaika 25.10.12 klo 21.00 - 8.11.12 klo 21.00. Kilpailuaikaa on tasan kaksi (2) viikkoa.
- Kilpailuun osallistuvan tulee olla molempien blogien julkinen lukija: Anskun blogi & Mintun blogi
- Toimiva sähköpostiosoite, jotta tavoitamme sinut mahdollisen voiton yhteydessä.
- Tulokset ja oikeat vastaukset julkaistaan mahdollisimman pian, viimeistään kahden (2) arkipäivän kuluttua kilpailu-ajan päättymisestä.
- Jokainen voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa, kuitenkin vain paras tulos huomioidaan.
- Mikäli voittaja joudutaan arpomaan tapahtuu se ns. hatusta arpalippuja nostamalla.
- Mikäli voittaja ei vastaa sähköpostiin yhden (1) viikon kuluessa seuraavaksi paras sijaluvun saavuttanut / arvalla nostettu kilpailija voittaa palkinnon.

Palkinto (arvo n. 20€) selviää kuvista, tarkkaan me ei kerrota mikä se on, mutta kuvista sen jo joku osaakin ehkä arvata... :) Palkinto postitetaan voittajalle kahden (2) arkipäivän sisällä, kun voittaja on vastannut voittamisesta kertovaan sähköpostiin ja ilmoittaa postiosoitteensa.Kilpailukuvat ja äänestyslomakkeen löydät tästä
Onnea kaikille kilpailijoille tasapuolisesti!

1 kommentti:

  1. Aivan mainio kilpailu :D Pitänee ensin hiukan tehdä taustatyötä ja palailla sitten vastauslomakkeen pariin, mutta pakko oli hehkuttaa jotta hauska on:)

    VastaaPoista