tiistai 23. huhtikuuta 2013

Perheenjäseniä ulkoiluttamassa


Neljäs järjestelmäkamera saapui tähän talouteen <3 Merkkiuskollisenä Nikon D200, D90 ja D50 seurueeseen liittyi D70s. Kyseessä on säästeliäästi käytetty jo vähän vanhempi runko, jonka nopeus ei riitä hevoskuvaukseen ihan täysin, joten sitä tuskin tullaan minulla aktiivikäytössä näkemään. Uusi runko tuli lähinnä perheen yhteiseen käyttöön, tosin minun objektiivilaukulla tuntuu käyvän kuhina... :)

Pitihän se uusi runko kuitenkin koe-ajaa ja todeta ihan kelvolliseksi häkkyräksi, joka maksoi 100€ - sain ainakin jonkinnäköistä vastinetta rahoillani.. Venta esitteli mielellään kevätvillin aiheuttamia pukkisarjojaan minulle. Mummo on taas epämääräisen kevyellä käytöllä, kunnes kengittäjä saadaan paikalle. Jos vielä senkin jälkeen askellus toisella etujalalla on kevyttä ja varovaista kutsuu klinikkareissu. Näitä kuvia kun katsoo niin ei ensimmäiseksi tulisi mieleen, että askeleet ovat liian kevyitä ja varovaisia.

"Ensin mä hoidan mun kauneutta..."
"sä tiiät, että mulle on turha maiskutella!"
"sit vähän tämmöstä töpökkilaukkaa ympäri kenttää"
"mähän sanoin et mulle ei maiskutella tai mä suutun!"
"Oho, aita onkin jo tuossa"
"Mä oisin lähössä nyt, tuutko päästää mut pois"
"Kaveritkii on vaa syömäs..."
"Hopihopi, tahon syömään"

5 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia ! Oot vissiin kuvaillu aika kauan, sen verran hyvissä kuvakulmissa yms otettuja kuvia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Aloitin valokuvaamisen aktiivisesti vuonna 2005, tosin jo vuonna 2004 olen kuvaillut ensimmäisiä ratsastuskilpailuja kotitallilla. :)

   Poista
 2. Heippa!
  Mahtavia kuvia :-) Itsekin olen harrastanut valokuvausta nyt lähemmäs neljä vuotta, välissä hyvinkin aktiivisesti nyt taas on ollut vähän epäsäännöllisempää. Uusi runko olisi hankinnassa, kun tosi vanha Nikon D60 ei oikein riitä enää.
  Olen miettinyt kahden rungon välillä, joko Nikon D7000 tai D5200. Jos jaksat perehtyä näihin kameroihin, ja vastaaminen kiinnostaa, niin kumman sinä valitsisit? :) Tässä vielä linkkiä molempien kameroiden tuotetietoihin
  http://nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras/slr/consumer/d7000
  http://nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras/slr/consumer/d5200

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole seurannut vuosiin aktiivisesti kameramarkkinoita, mutta itse valitsisin Nikon D7000. En pidä kääntyvää näyttöä tai videokuvaustoimintoa kovinkaan tarpeellisena, mutta D7000 on nopeampi sarjakuvaus, sekä se yleisesti ottaen vaikuttaa paremmalta amatöörikuvaajalle, jolla on jo tietotaitoa kuvata järjestelmäkameralla. :)

   Poista
 3. Tosi hienoja kuvia blogi täynnä! :)

  VastaaPoista