keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Identtiset kuvat?! -kilpailu


Uutta kilpailua pukkaa, edelleen jatketaan samalla tavalla kuvien parissa!

Kahden bloggaajan ja ystävysten Anskun ja Mintun yhteistyössä järjestämä Identtiset kuvat?! -kilpailu sai ideansa, kun halusimme pitää yhteinen kilpailu Napakymppi 2012 -kuva-arvauskilpailun ollessa niin suosittu.

Kilpailun ideana on etsiä kuvista kymmenen (10) eroavaisuutta. Tehtävä on haasteellinen, mutta mahdollinen kaikille meidän lukijoillemme! Se joka löytää eniten eroavaisuuksia voittaa palkinnon (arvoltaan n. 30 euroa)! Mikäli saman verran arvanneita löytyy useita lopullinen voittaja arvotaan pisteidenlaskun jälkeen. Kilpailun järjestäjät eivät saa auttaa kilpailijoita eikä tuloksia kerrota ennenkuin kilpailuaika on ohi.

Säännöt:
- Kilpailuaika 3.4.13 klo 21.00 - 17.4.13 klo 21.00. Kilpailuaikaa on tasan kaksi (2) viikkoa.
- Kilpailuun osallistuvan tulee olla molempien blogien julkinen lukija: Anskun blogi & Mintun blogi
- Toimiva sähköpostiosoite, jotta tavoitamme sinut mahdollisen voiton yhteydessä.
- Tulokset ja oikeat vastaukset julkaistaan mahdollisimman pian, viimeistään kahden (2) arkipäivän kuluttua kilpailu-ajan päättymisestä (maanantaina 22.4.2013).
- Jokainen voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa, kuitenkin vain paras tulos huomioidaan.
- Mikäli voittaja joudutaan arpomaan tapahtuu se ns. hatusta arpalippuja nostamalla.
- Mikäli voittaja ei vastaa sähköpostiin yhden (1) viikon kuluessa seuraavaksi paras sijaluvun saavuttanut / arvalla nostettu kilpailija voittaa palkinnon.

Palkinto (arvo n. 30€) selviää kuvista, joka on varsin samaa sarjaa kuin viime kilpailun palkinto. Palkinto postitetaan voittajalle kahden (2) arkipäivän sisällä, kun voittaja on vastannut voittamisesta kertovaan sähköpostiin ja ilmoittaa postiosoitteensa.

Kilpailukuvan ja äänestyslomakkeen löydät tästä
Onnea kaikille kilpailijoille tasapuolisesti!

3 kommenttia: