lauantai 13. kesäkuuta 2015

Keltainen Kukkaispoika


Yritin kovin koristella Ootusta kauniisti voikukkaseppelein ja häpäistä ruunan miehekkyyttä ottamalla siitä kukkaispoikakuvia. Niin monessa blogissa niitä on näkynyt alkukesän aikana ja olisi ihanaa saada itsellekin kukkaseppelekuvia ruunasta. Harmikseni omat kädentaitoni tulivat vastaan, sillä minulla ei ollut harmaintakaan aavistusta miten seppelettä punotaan... Alku oli varsin lupaava, mutta lopulta tynkäseppeleen varret katkesivat ja tunnin työ hajosi tallinkäytävälle. Tyydyin siis hieman helpompaan koristeluun, mutta Ootus näytti siltikin aika huvittavalle kukkineen päivineen.

Åkella oli vielä erityisen villi päivä ja kuvauksessa se sinkoili ympäriinsä kukkien lentäessä maahan. Yksinään hevosen valokuvaaminen on hankalaa, kun ruuna väistämättä tulee luokse. Kuitenkin muutaman nappiotoksen sain lyhyessä ajassa ja on aika häpäistä Ootuksen karisma kukkien kanssa. ;)

 


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja voi Ootus, nyt sen miehisyys on kokenut melkoisen kolauksen! ;)
  Voisitko hei tehdä postauksen siitä miten saat noin hyvän letin tehtyä Åkelle? Oon yrittänyt joskus tehdä mutta se ei onnistunut alkuunkaan... Ja olisi kiva saada vaihteluita ainaisiin verkkoihin, sykeröihin tai harjan päässä olevaan lettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin yrittää toteuttaa! Ihan perinteinen ranskanletti se on, mutta etenee vain hevosen harjantyveä pitkin. :)

   Poista