perjantai 5. kesäkuuta 2015

Sano ÄLL, OO, ÄMM, AA !


Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Ravintolatyöntekijän arki helpottaa osaltani kahdeksi viikoksi ja sorvin ääreen palataan vasta juhannuksen jälkeen. Autuasolo ja helpottunut fiilis. Pitkä talvi grillin ääressä on nyt ohi!

Lomallani en kuitenkaan loikoile riippukeinussa järvenrannalla, vaan toimitan arkisia askareita tallilla ja kotona kuten ennenkin. Arkipäivieni rytmi pysyy samana kohdallani vuodesta toiseen, olipa loma tahi arki. Ootus hoidetaan päivittäin ja pidetään treenissä - tämän viikon vapaapäivä todisti, että vaikka olisi hirmu hurrikaani ja vedenpaisumus, pitäisi Åke saada liikkeelle. Kaksi laidunpäivää riittävät villitsemään Keltaisen mielenliikkeet. 

Tuleva viikonloppu kuitenkin vietetään kotikansallisten parissa. Minun pestini on jo useamman vuoden ajan ollut yövahti, joten seurailen unessa nukkuvaa kilpailupaikkaa myös öisin. Toivon, että hirmumyrskyt jättävät tänä viikonloppuna Iisalmeen saapumatta, sillä öiseen aikaan pahoissa ukkostuulissaan on jopa pelottavaa olla jaba-alueella. Jos yksikin hevonen vauhkoontuisi myrskysäästä ja päättäisi karata, olisin ongelmissa. Yritä pyydystää se yksi ja yrittää pitää muut vielä mökeissään ;)


Kisapäivät taas ovat täynnä tiukkaa valokuvausta esteratsastuksen merkeissä. En malta odottaa ! Lomani aikana en kykene ( / halua) kököttämään tietokoneen äärellä, joten valtaosa ensi viikkojen postauksista on ajastettuja. Olen yrittänyt kirjoittaa niitä yhtä huolella ja rakkaudella, kuten ennenkin.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja erityisesti kaikille, jotka lomansa aloittaa. On aika unohtaa arki !

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa lomaa! :) Mä pidän mun kesäloman neljässä pätkässä ja eka pätkä koittaa jo kolmen viikon päästä. Kyllä odotan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä viimeiseen loppukiriin ennen lomaa, kyllä sitä kannattaa jo odottaa kun kohtahan se jo on :)

      Poista