maanantai 29. kesäkuuta 2015

Testissä urheilurintaliivit

Blogiyhteistyön tiimoilta Lumingerien kanssa sain testaukseeni kahdet erimerkkiset urheilurintaliivit. Useamman käyttökerran ja havainnollistavan opetusvideon kanssa, olen valmis kertomaan mielipiteeni liiveistä. Näitä molempia merkkejä löytyy eri väreissä Lumingerien verkkokaupasta useassa eri koossa.


Enell Sports Bra (kuvassa turkoosit, videolla ensimmäisenä) hämmästyttivät alun korsettimaisuudellaan. Liivien kiinnitys on edessä keskellä usealla hakasella, mikä loi pienen korsettimaisen puristuksen rintakehään. Muutaman harjoittelukerran jälkeen liivien pukeminen nopeutui huomattavasti ja keho tottui (jopa mieltyi) korsettimaisuuteen. Takaosa liiveissä on tasainen, joka mahdollistaa erinomaisen ja jämäkän tuen rinnoille urheillessa. Ratsastaessa Enellien kanssa en joudu lainkaan miettimään rintojani, sillä niiden paikallaanpysyvyys on huippulaatua - näin ollen pystyn keskittymään täysin ratsastukseeni ja hevoseen ilman ylimääräisiä häiriötekiöitä.

Panache Sport (kuvassa mustat, videolla toisena) on ulkonäöllisesti perinteikkäämmät urheiluliivit. Kiinnitys tulee normaalisti taakse ja olkaimet ovat säädettävissä. Päällä liivit ovat miellyttävät, sekä siirtävät hikeä pois erinomaisesti - sopien pitkiin ja hikisiin valmennuksiin ;) Ratsastaessa, eritoten harjoitusravissa, rinnat pääsevät heilumaan jonkin verran, mutta eivät ole häiriöksi asti. Hyppäämiseen nämä liivit käyvät Enelliä paremmin, sillä Enellien korsettimaisuus voi häiritä tiukoissa tilanteissa aluksi.


Tavalliset t-paitaliivit (kuvassa violetit, videolla kolmantena) tulivat mukaan vertailun vuoksi - nämä liivit siis löytyivät jo kaapistani. Nämä liivit ovat perushyvät rintaliivit kaikkeen muuhun, paitsi urheiluun. Normaalien rintaliivit ja urheiluriivien kontrasti onkin aika hurja, kun sen videolta näkee selkeästi. Näissä liiveissä on tullut ikävän monta kertaa ratsastettua, kun olen suunnannut suoraan töistä tallille, enkä ole miettinyt aamulla sen tarkemmin alusvaatekerrastoani.


Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Lumingerien kanssa.

18 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Pitääkin laittaa noi turkoosit harkintaan. :)

  Muuten oli kyllä hassua seurata videolta ratsastajan rintoja ja niiden heilumista kaiken muun sijaan. Hah.

  VastaaPoista
 2. Oho, ei ihme jos olet valitellut kun tissit hakkaa leukaan ratsastaessa, mikäli olet noita viimeisiä liivejä paljonkin käyttänyt. Huikea ero kyllä. :O

  VastaaPoista
 3. Onni on pienet rinnat :) Ei tarvitse urheiluliivejä kun ei ne heilu kuitenkaan :D (tosin käytän kyllä silti, koska niiden olkaimet pysyy paremmin paikoillaan). Mutta mielenkiintoinen postaus silti.

  VastaaPoista
 4. Kaikkia patentteja kokeillut kans e-kupeille mutta paras käytössä yhdet tietyt perusrintsikat + napakka vanha lycrabody josta haaraosa leikattu pois. Toimi myös selkämurtumassa tukena.

  VastaaPoista
 5. Mulla on kaikista parhaimmat olleet Shock Absorberin painijaselkäiset liivit (https://busts4justice.files.wordpress.com/2012/03/shock-absorber.png) tai sit just nuo Panachet. Koko on mulla vähän mallista riippuen 75E(DD)/70F, joten sitä hölskyvää kyllä on. Välillä oikeesti tekee pahaa katsoa vierestä jonkun ratsastusta, kun tissit tekevät jotain 30 sentin hyppyliikettä joka askeleella - harmittaa vaan se, että itse en ole löytänyt tai edes ymmärtänyt kunnollisten urheiluliivien merkitystä jo silloin vuosia vuosia sitten :(

  VastaaPoista
 6. Asiasta karvamatoon, onpa sun oma ratsastus kehittynyt! Istuntakin valovuosien päässä siitä mitä olen viimeksi videoita nähnyt (keväällä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin ihan samaa! Ja ootuskin näyttää hienolta!

   Poista
  2. Minäkin huomioin saman, on kyllä huomattava positiivinen ero istunnassa aikasempaan verrattuna :)

   Ja tosi iso ero noilla liiveillä, en yhtään ihmettele jos suakin tissit häiritsee jos/kun ratsastat tavallisilla liiveillä o.o

   Poista
  3. Hei samaa mietin minäkin, Ootus menee tosi kivan näköisesti :)

   Hurja ero liiveissä, ei ole edes tullut ajateltua kun itsellä ei todellakaan heilu juurikaan ... Silti haluaisin urheiluliivit, kun ainainen olkainten nostelu ärsyttää.

   Poista
 7. Olipa havainnollistava video. Hassu seurata tissejä, kun samalla halusi kuitenkin katsoa Ootuksen menoa :D Hirmu ero noilla liiveillä ja pakko sanoa vielä se, että näyttääpä teidän meno Ootuksen kanssa hyvällä tapaa tasaiselta! Jäin vaan miettii täs et kuinka sä jaksoit vaihdella liivejä kesken ratsastuksen ku kenttäkää ei oo ihan tallin nurkalla? :D

  VastaaPoista
 8. Aikoinaan laitoin koulunäyttöön tissit aloilleen pintelillä, ei muuten hölskyny. Itekki tarviisin uudet urheilurintsikat, kun tuntuu ettei löydy tarpeeksi hyviä... itellä koko 85D/E. Nuoruudessani en käyttänyt moisia ollenkaan ja hyvin huomaa näin "vanhempana" et mukavasti roikkuu jo enkä ole vielä lasta edes hankkinu :D

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Oho, aikamoinen ero kyllä:)

  VastaaPoista
 12. Tilaukseen meni nuo ekat :) Toivottavasti on hyvät käytössä. Mulla on monet shock absorberit (tukevimmat, niitäkin on erilaisia) mutta kaipaisin vielä tukevampia.

  VastaaPoista
 13. tuutko kuvaamaan riihimäelle 12.7 raviradalle 1-tason estekisoja?

  VastaaPoista
 14. oot päässy virtuaaliheppailijoiden kuvamyyntiin ;D

  https://www.flickr.com/photos/134772674@N02/19185947164/in/dateposted/
  https://www.flickr.com/photos/134772674@N02/19813372061/in/photostream/
  https://www.flickr.com/photos/134772674@N02/19801245372/in/photostream/

  VastaaPoista