maanantai 11. elokuuta 2014

Ensimmäinen askel ratsastajaksi otettu
Tänään harjoiteltiin uutta ja ihmeellistä. Ensin tuttavani ratsasti ruunaa ja lopulta ohjeisti minua. Hän korjaili asentoani oikeaan suuntaan ja potkaisi eteenpäin ratsastustaitoani urakalla. Nyt minulla on pieni ja hiuksen hieno aavistus siitä, mitä pitää milloinkin tehdä. Harjoitukset jatkuvat vielä tulevaisuudessa, joita odotan mielenkiinnolla. Olen niin väsynyt muutamasta pääty-ympyrästä, että jalkani ja mieleni huutavat leipää. Pakko mennä tutimaan peiton mutkaan, ehkä minusta vielä ratsastaja tulee. (Kaksi viimeistä kuvaa on ottanut Ansku).

10 kommenttia:

 1. Miksi ratsastat ilman kypärää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastan harvoin ilman kypärää, oikeastaan vain kun otetaan valokuvia, joissa kypärä pilaa "tunnelman".
   Syytä miksi ratsastin tänään ilman kypärää, en osaa järkevästi ilmaista. Syitä minulla oli monia kuten unohdin kypärän talliin, tukka olisi mennyt linttaan ja olin menossa ulos syömään. Ne ovat kuitenkin typeriä tekosyitä, joten ratsastin kypärättä varmaankin omaa tyhmyyttäni.

   Poista
 2. Kun otat valokuvia blogia varten niin kannattais kyllä se kypärä laittaa. Se on todella huono esimerkki mennä ilman. Ja se oma turvallisuus pitäisi aina muistaa. Minun hengen on kypärä pelastanut, enkä todellakaan enää ratsasta ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa valokuvista on otettu täysin muuta agendaa varten, kuin blogia. Se vaan on tullut vähän rinnalla, jossa niitä kuvia tulee julkistettua.

   Huono esimerkki tai ei, en koe että olen esimerkillinen tai velvollinen hyvään esimerkkiin - yhtään kellekään. Kuinka monta eri kuvaustilannetta muuten löydät tästä blogista, jossa olen ratsailla ilman kypärää?

   Minunkin hengen kypärä on varmasti pelastanut.

   Poista
 3. Wau, näyttää paljon paremmalta kuin viimeksi, ainakin kuvien perusteella. Hyvä! Ootus on kyllä näppärän näköinen, teistä tulee varmasti hyvä pari.

  Kukin on vastuussa vain omasta päästään. Mielestäni nuo kypärättömyyttä arvostelevat kommentit on typeriä, sillä kukaan ei niistä saa yhtään mitään. Itse pidän kypärää oikeastaan aina, mutta en koe tarvetta tulla paasaamaan siitä aina kun näen kuvia missä kypärää ei ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin Ootus on vallan hieno, varsinkin mahalinja on mukavan sporttinen. Laahustaessaan kun vanha lehmä (minun ratsastamana) ei kyllä väläyttele todellista potentiaaliaan. :D

   Olen samaa mieltä kypärättömyydestä. Hyvin harvoin harrastan - ja tänäänkin oli potta päässä. Alle yhden käden sormilla laskettavissa montako kertaa olen ollut ilman oikeasti ratsastamassa kypärättä. Alaikäiset on eri juttu, mutta se aika valitettavasti oli ja meni mun kohdalla :(

   Poista
 4. Sulla on mielenkiintoinen blogi ja kirjoitat omaperäisesti! Jään ehdottomasti seurailemaan :) onnea vielä ruunan kanssa, kehitystä on jo nyt havaittavissa!

  VastaaPoista
 5. Minkä rotuinen tämä uusi hevosesi on? Todella kaunis ja sporttisen mallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ano! Ootus on torinhevonen, lisää ruunasta löydät sen kuvaa klikkaamalla oikeassa reunassa. :)

   Poista