maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014: Hippulat vinkumaan


Perjantaina sain ideaksi päästää Ootuksen irti lumiselle laitumelle kirmailemaan. Alunperin ajattelin, että idea olisi mahtavaa toteuttaa aurinkoisella pakkaskelillä, mutta olin liian malttamaton. Tallikaverini Heidin avustuksella kelkoin Keltuaisen laitumelle ja annoin Heidille ohjeet: "kun huudan valmis niin päästä irti ja huiskauta raipalla." Ja Ootus sinkoutui kuin tykin suusta täyteen vauhtiin valkean purjemaisen häntänsä tullessa perässään. O näytti niin sulavalle, vahvalle ja nopealle kun se kiihdytteli laitumen alalla itseään täyteen vauhtiin, jarruttaen välistä ja ponkaistessaan uudelleen täydet kierrokset päälle. Maailman hienoin Keltuainen.

 16 kommenttia:

 1. Tosi makeita kuvia! Mikä runko ja objektiivi on ollu käytössä näitä kuvatessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8 eli luottokamoilla menty :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. O on niin söppänä, kun silmät näyttäisi tippuvan päästä aina. :D

   Poista
 3. Ihan järkyttävän upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Näköjään toisen jalan bootsi jäi matkalle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yksi kuva oli missä näkyy, kuinka bootsi lentää taivaaseen asti :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. O tosissaan nautti, varsinkin juoksentelun jälkeen kun sai ilman rihman kiertämää heittäytyä selälleen puhtaan valkeaan hankeen :)

   Poista
 6. kyllä Å nauttii! mutta pieni kritiikki tähän, oli aika paljon samanlaisia kuvia (laukkakuvat missä miltein kaikki jalat ilmassa). ehkä yksi olisi riittänyt? ei ole tarkoitus antaa sulle herneitä mitä vetää nenään :D rakentavana kritiikkinä vinkkaan :) mukavaa joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Täytyy myöntää, että kun nyt kerrankin sain itse kuvattua hevostani niin innostuin lisäämään hyvinkin samanlaisia kuvia. Liitovaiheesta oli eniten onnistuneita kuvia (eikä peittyneitä usvaan) joten julkaisin niitä turhankin innokkaasti. Hyvää joulua! ü

   Poista